Rueda Fixie Delantera Origin8 Plata adz

74,95 €

Producto fuera de stock

Introduce tu e-mail y te avisaremos cuando esté disponible.

Envío gratis

Detalles Rueda Fixie Delantera Origin8 Plata adz

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,25 kg.
  • O.L.D. 100 mm.
  • Origin8 42mm Felgen, unbearbeitete Seitenwand.
  • Speichen: DT Swiss 2.0.
  • Silber versiegelte Nabe.

Descripción

Front Wheel Origin8 voor Fixie, Single Speed en Racefietsen:
· 14-622 (700c).
· Gewicht: 1,30 kgs.
· Origin8 42mm rims, non-machined sidewall.
· 100mm front spacing, 120mm rear spacing.
· 32 hole, dt swiss 2.0 stainless steel spokes.
· Zwart sealed hub.

Beschrijving

De De Origin8 velgen hebben een 42mm profiel en zijn populair onder fixie riders, met roestvrijstalen spaken, afgedichte lager naven en dubbele aluminium wanden. Dit wiel heeft geen machined remranden. De remrand is geschilderd en compatibel met remmen.

De wielen hebben een bredere zijkant dan de Weinmann velgen met meer aluminium om de kleur mooi te tonen. Wij raden radiaal gespaakt aan om esthetische redenen, ondanks het feit dat deze manier van spaken minder sterk is dan gekruisde spaken. Als je liever dit wiel met gekruisde spaken hebt, geef dit dan aan in ´commentaar´ veld tijdens het aankoopproces.

Origin8 velgen hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De maat 700c betekent dat de velg met alle racefiets banden te combineren is. Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en een 60mm-ventiel binnenband is benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Sobre Origin8

La marca Origin8 de componentes de bicicleta se fundó bajo los principios de innovación, rendimiento y valor. Ofrecen productos de gran calidad y para varias disciplinas como ciclismo de carretera, mountain bike y bicicletas de piñón fijo.

Tras más de 30 años trabajando en todas las áreas de fabricación y producción de suministros para bicicleta el equipo se reunió y creó la marca Origin8 desde cero. Ahora, 7 años después, en el mercado hay gran variedad de horquillas, cuadros, bielas, pedales y sillines fabricados por Origin8.

Otros productos en Ruedas delanteras

Los clientes que compraron Rueda Fixie Delantera Origin8 Plata adz también compraron

Productos vistos recientemente